...

Maak indruk deze solden!

Onze afdeling Impressa Retail kan voorzien in een breed scala aan drukwerk dat specifiek is ontworpen voor solden en promotie tijdens kortingsperiodes. Hier zijn enkele voorbeelden van het soort soldendrukwerk waarin Drukservice Impressa gespecialiseerd is:

  1. Flyers en folders: Flyers en folders zijn effectieve marketingmaterialen om klanten op de hoogte te brengen van de speciale aanbiedingen en kortingen tijdens de solden. Ze kunnen worden verspreid in de buurt van de winkel, via direct mailings of als inserts in kranten en tijdschriften.
  2. Posters en banners: Grote posters en banners met opvallende visuals en aantrekkelijke kortingen kunnen worden gebruikt om de aandacht te trekken en klanten naar de winkel te lokken. Ze kunnen zowel binnen als buiten de winkel worden geplaatst voor maximale zichtbaarheid.
  3. Promotiekaarten: Gepersonaliseerde promotiekaarten met kortingscodes of speciale aanbiedingen kunnen worden uitgedeeld aan klanten tijdens de soldenperiode. Deze kaarten kunnen worden gebruikt om klanten aan te moedigen terug te keren naar de winkel of om online aankopen te doen.
  4. Direct mailings: Direct mailings, zoals postkaarten of gepersonaliseerde brieven, kunnen worden gebruikt om klanten rechtstreeks te benaderen met exclusieve aanbiedingen en kortingen. Deze direct mailings kunnen worden afgestemd op de interesses en koopgeschiedenis van individuele klanten.
  5. Catalogi en brochures: Gedrukte catalogi en brochures kunnen een uitgebreid overzicht bieden van alle beschikbare producten en aanbiedingen. Ze kunnen worden verspreid via de winkel, direct mailings of als bijlagen bij kranten en tijdschriften.
  6. Stickers en etiketten: Aangepaste stickers en etiketten met kortingsinformatie kunnen worden gebruikt om producten in de winkel te markeren en klanten te informeren over speciale aanbiedingen. Deze stickers kunnen worden gebruikt op productverpakkingen, prijskaartjes of op de winkelvloer.

Door gebruik te maken van een combinatie van deze varianten van soldendrukwer kan Drukservice Impressa haar klanten helpen om op te vallen tijdens de soldenperiode en hun verkoop te stimuleren.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van uw drukwerk