...

Afwerking van uw etiketten op rol of andere producten van ontwerp tot productie.

Een voorbeeld van ons vakmanschap zijn deze GIN etiketten, gerealiseerd dankzij onze geavanceerde digitale roll-to-roll drukpers bij Drukservice Impressa.
Van het initiële ontwerp door onze vormgevers op onze eigen ontwerpafdeling tot het eindproduct in de vorm van kant-en-klare etiketten: bij ons is de realisatie van uw label of verpakking in elke fase in goede handen.

Ontdek de mogelijkheden van onze ultramoderne digitale high-end UV-inkjettechnologie.
Download nu onze whitepaper via de website en leer meer over de troeven van deze veelzijdig inzetbare technologie.

Enkele voordelen van de uv-inktjettechnologie op een rij:

  • Digitale UV-inkjettechnologie is perfect voor kleine en middelgrote oplages vanwege de snelle opstart- en wisseltijd en hoge printsnelheid. Ideaal voor een scherpe en competitieve prijszetting.
  • De hoge lichtvastheid zorgt dan weer voor een langdurig kleurbehoud zonder verkleuring.
  • Digitale UV-inkjettechnologie zorgt voor slijtvast en robuust drukwerk zonder de noodzaak van een beschermende laklaag. Met krasbestendige etiketten is deze technologie ideaal voor het labelen van producten met harde verpakkingen. Bovendien zijn de inkten zeer robuust en bestand tegen water en chemicaliën, waardoor ze perfect zijn voor in een industriële omgeving, huishoudelijke toepassingen en de persoonlijke verzorgingsmarkt.
  • Met digitale UV-inkjettechnologie garanderen wij kleurconsistentie , zelfs bij herhaalbestellingen, zodat logo’s en andere opdrukken altijd in dezelfde kleur worden afgedrukt. Spotkleuren worden nauwkeurig omgezet naar CMYK-waarden met extreme kleurstabiliteit.
  • Toevoeging van oranje, violet of groen (‘augmented colour gamut-technology’) laat indien nodig toe uw bedrijfskleur of merk “spot-on” weer te geven.
  • De mogelijkheid tot het drukken van dekwit laat toe om ook gebruik te maken van transparante of metallic substraten.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van uw drukwerk