...

Wegens succes verlengd: Gratis kapvorm

Ontvang bij elke bestelling van digitale etiketten op rol gedurende de komende maand kosteloos de kapvorm! Grijp deze unieke gelegenheid aan om kennis te maken met onze meest recente geavanceerde UV-inkjettechnologie voor zelfklevende etiketten op rol.

Wat maakt onze speciale aanbieding zo uniek?

  • Gratis Kapvorm: Bespaar op de initiële kosten van de kapvorm, want bij elke bestelling van digitale etiketten op rol  bieden wij de kapvorm kosteloos aan. Dit betekent dat u geen eenmalige instapkosten heeft om bestaande labels bij ons in productie te nemen.
  • Digitale UV-druktechnologie: Wij produceren onze etiketten met de meest geavanceerde digitale UV-druktechnologie. Dit resulteert niet alleen in een opmerkelijke afdrukkwaliteit, maar biedt ook diverse voordelen op het gebied van kleurvastheid, krasbestendigheid, weerstand en UV-bestendigheid. Voor uitgebreidere informatie nodigen wij u van harte uit om onze whitepaper te raadplegen via de volgende downloadlink.
  • Maatwerk: Of het nu gaat om productetiketten, promotionele labels of verpakkingsstickers, wij bieden volledige maatwerkopties. Geen vorm is ons te gek en de kost voor de desbetreffende kapvorm nemen wij tijdens deze promotieactie voor onze rekening.
  • Snelle Levering: Wij begrijpen dat tijd essentieel is. Daarom streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren.
Hoe kunt u profiteren?

Neem contact op met onze specialist via het formulier, en wij nemen spoedig contact met u op voor een op maat gemaakt voorstel. Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot  31-03-2024.

sales@drukservice-impressa.be

Bespaar op de initiële kosten van de kapvorm door te profiteren van onze aanbieding. Bij elke bestelling van digitale etiketten op rol, bieden wij de kapvorm kosteloos aan. Dit betekent dat er geen eenmalige instapkosten zijn om uw bestaande labels bij ons in
productie te laten gaan.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van uw drukwerk